Találkozzunk a Rosalia Fesztiválon!


Május 12–14. között ismét megrendezik a Rosalia Fesztivált, ezt a főleg rozéborokra és habzókra specializálódott rendezvényt a Városligetben.

Rengeteg borászat, gasztronómiai finomságok, koncertek és igazi piknikhangulat várja az idelátogatókat, borkedvelőket, fiatalokat, családokat és kutyákat. A délelőtti és a kora délutáni órákban gyermekfoglalkozások, esténként pedig remek színpadi programok lesznek a kivilágított Ligetben.

A Nagygombos Borászatot az 58-as standnál találjátok meg, ahol a Rosé Cuvée 2016, a Kékfrankos Rosé 2016, a Gamay Noir Rosé 2016 és a Gamay Noir Rosé 2015 mellett még egy vörösborunk, az Antal Cuvée 2014 is kóstolható lesz.

Ahogy azt nálunk már megszokhattátok, nem siettünk a palackozással, hagytunk elég időt, hogy a borok szépen fejlődjenek, így csak nemrég kerültek palackba a 2016-os rozék. A két egymás utáni évjáratból származó gamay noirokat pedig igazán izgalmas egymás mellett kóstolni, hiszen annak ellenére eltérő karakterek, hogy mindkettő részben fahordós érlelést is kapott. Készülünk egy kedvezményes hármas sorral is, így szuper áron kóstolhatjátok meg a titeket leginkább érdeklő bármelyik három rozénkat.

Találkozzunk május 12–14. között a Városligetben, a Nagygombos 58-as standjánál!